Sanne Groen

In Het Donker

dsc_2733

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Wiepkje Spoelstra 26 februari 2018

  Hoi Sanne,

  Ben aan het lezen in het boek Begrijpen met je handen en kom daar jouw verhaaltje tegen (p. 115). Het spreekt me erg aan. Jammer dat je website nog niet af is. Is er een andere plek (live, online) waar ik meer van je werk met kinderen kan zien?

  Ik zet zelf net mijn eerste stappen op het pad van kinderen en verbeelding of hoe je het ook wilt noemen. Maar ben dus nog als een spons ervaringen van anderen aan het opzuigen. De benadering zoals in Begrijpen met je handen vind ik té gek en wil ik zeker ook gaan proberen.

  Vast dank voor je reactie, vriendelijke groeten, Wiepkje

  • sannegroen 18 maart 2018 — Berichtauteur

   Hoi Wiepkje,

   Ik moet inderdaad nodig aan de slag met mijn site, sorry voor de late reactie. Wat leuk dat je ‘begrijpen met je handen’gelezen hebt. Als je iets wil vragen/weten dan kan je me altijd een mail sturen. info@sannegroen.nl
   Groet!
   Sanne

Laat een reactie achter

© 2021 Sanne Groen

Thema door Anders Norén